‘Man met de zijden stem’ in Buitenplaats

EELDE - Op vrijdagmiddag 2 september om 15:30 uur staat Stefan van de Sande op het buitenpodium van Museum De Buitenplaats in Eelde. Stefan van de Sande is een geboren Zeeuw die door heel Europa reist om zijn liedjes over liefde, leven, pijn, geluk en de natuur te zingen.

Tijdens zijn jeugd leerde Stefan zichzelf gitaarspelen op de gitaar van zijn zus, nadat hij een muziekdocumentaire met Bob Dylan en George Harrison zag. Sinds 2006 maakte hij meerdere cd’s en treedt hij niet alleen op in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Hij staat ook wel bekend als ‘the man with the velvet voice.’ Zijn kracht is de openheid die hij geeft over zichzelf en zijn belevenissen. Stefan zingt zijn nummers met een warme, zachte stem en neemt je mee in zijn verhaal.

Stefan voelt het als zijn taak om mensen te ontroeren met zijn muziek. Dankzij zijn openheid en de zachtheid in zijn stem wordt het publiek vrijwel altijd geraakt door zijn nummers. Warmte, rust, zelfreflectie en weldadigheid is wat je ervaart als je een concert van Stefan van de Sande bijwoont.

Op 16 september vindt het slotconcert van de MuseumSessies plaats, met een avondoptreden van de nationaal bekende singer-songwriter Tim Knol. Kaarten voor dit optreden kosten €14,- en zijn te koop via onze website of te reserveren aan de balie van Museum De Buitenplaats.