Hoe anders denken geld oplevert…over samenwerken met bedrijven

EELDE -  Heeft u er wel eens bij stilgestaan, dat u veel te bieden heeft als organisatie? En realiseert u zich, dat bedrijven op zoek zijn naar uw organisatie om invulling te geven aan hun ‘nabuurschap’ of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? 14 september is de workshop ‘Goede Zaken®’ in Eelde.

Wellicht heeft u hier zicht op, maar weet u niet hoe u in contact komt met bedrijven, hoe u zich kort en krachtig kunt presenteren en welke tegenprestatie u zou moeten bedenken. Om uw doelen te realiseren is het voor u erg interessant om naast fondsen, vooral ook het grote potentieel aan kennis, kunde en middelen vanuit het bedrijfsleven te vinden en aan u te binden. De Rabobank biedt u via de Haren-Tynaarlose Uitdaging en de steunpunten voor vrijwilligerswerk in de gemeenten Tynaarlo en Haren een workshop Goede Zaken aan, waarin op dit thema en uw wensen wordt ingegaan. Hieronder leest u er meer over. Wat leert u tijdens de workshop ‘Goede Zaken®’? Na deze praktische en leerzame workshop heeft u een antwoord op de volgende vragen:
  • Hoe levert ‘anders denken’ geld op?
  • Hoe kunnen we juist in deze tijden samenwerken met bedrijven?
  • Wat maakt onze organisatie aantrekkelijk voor bedrijven?
  • Wat kunnen we als tegenprestatie vragen aan bedrijven – anders dan geld?
Tijdens de workshop komen veel voorbeelden aan bod en is er alle ruimte voor uw vragen. Na afloop heeft u alle gelegenheid om na te praten en contact te leggen met elkaar, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. En dankzij de gratis documentatiemap en naslagwerk kunt u alles nog eens nalezen. Waar en wanneer is de workshop? Datum: 14 september 2016 Tijd: 19.30 - 22.00 uur Inloop: 19.00 uur. Drankje: tot 22.30 uur Locatie: dorpshuis Eelde. Informatie en vragen Op de website www.goedezaken.nl vindt u informatie over de workshop. Ook kunt u per mail uw vragen stellen aan Emiel van der Feen, Steunpunt vrijwilligerswerk Haren (niet tussen 1 en 20 augustus ivm vakantie). Hoe kunt u zich inschrijven? Inschrijven kan tot 7 september a.s. via e.vdfeen@torion.nl. Er is plaats voor 25 deelnemers, maximaal twee per organisatie. Deelname is op volgorde van aanmelding. U ontvangt een bevestiging van uw deelname. Mocht u deelnemen, maar bent u verhinderd, geeft u dit dan z.s.m. door, dan kunnen wij uw plaats doorgegeven. Bij grote belangstelling proberen wij een extra workshop te organiseren. Wilt u bij uw inschrijving de volgende zaken vermelden? - naam van uw organisatie; - naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer van de aangemelde perso(o)n(en).