Harense digitale vrijwilligersvacaturebank verdwijnt

HAREN - De Harense digitale vrijwilligersvacaturebank www.vvbharen.nl gaat verdwijnen. De site was niet langer up to date. Het is het goede moment om over te gaan naar de laatste jaren succesvolle provinciale site www.vrijwilligersgroningen.nl. De meeste gemeentelijke digitale vacaturebanken in onze provincie zijn daarbij aangesloten.  

Hareners die vrijwilligerswerk zoeken zullen dit jaar nog automatisch naar de nieuwe site worden gelinkt.

Inschrijven op de nieuwe site

Tot eind augustus  zult u de oude site voor op internet kunnen vinden. Vanaf dan zult u alleen de nieuwe site  aantreffen op het oude adres. Wij zijn druk bezig met het actualiseren van de nieuwe site. Indien u vacatures hebt, vragen wij u deze op de nieuwe site te plaatsen. U dient zich, indien u nog geen vacatures op deze site hebt staan,  daartoe eerst als organisatie aan te melden.

Informatieavond

Voor hen die het lastig vinden om hun weg te vinden op de nieuwe site organiseert het Steunpunt vrijwilligerswerk Haren op woensdag 21 september om 19.30 uur een instructieavond op de Kerklaan 5.  U kunt zich per mail aanmelden bij Emiel van der Feen, coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren: e.vdfeen@torion.nl