Crowdseating actie middelbare scholieren

HAREN - Roos (15)  is samen met haar vriendin een crowdseating actie gestart om de Canadese singer-songwriter Shawn Mendes weer naar Nederland te krijgen. Roos woont in Helpman en gaat in Haren naar de middelbare school. Zij en haar vriendin zijn hele grote fans van Shawn Mendes en vertellen graag over de actie die zij zijn begonnen.

Wie is Shawn Mendes? Shawn Mendes is een Canadese singer-songwriter. Hij is begonnen door covers op Vine te zetten (op Vine kun je filmpjes van 6 seconden zetten).
Wilden jullie graag naar zijn concert? Ja, maar het was binnen 4 seconden uitverkocht Wat voor muziek maakt hij? Shawn maakt popmuziek, de focus ligt op Shawn en zijn gitaar Wanneer was het concert? Het concert was 17 april dit jaar Waarom is zijn concert in Paradiso dan afgelast? Het concert is niet afgelast maar omdat Paradiso heel klein is kon maar 1% van de fans naar het concert. Heel veel fans waren dan ook teleurgesteld. Waarom zijn jullie nu een crowdseating actie gestart? Wij zijn de crowdseating actie gestart omdat we willen dat Shawn weer een eigen concert (en hopelijk meet & greet) gaat geven in Nederland Wat is een crowdseating? En hoe werkt dat met de registraties? Fans starten een nieuw idee voor een privé concert door te registreren (dit kan bij 'start een nieuwe campagne' en is gratis). En als er dan genoeg mensen een bepaalde artiest op dezelfde plek willen start crowdseating een campagne. Dan kun je 'pledgen' voor tickets en als ze dan zeker weten dat er genoeg vraag voor is regelen ze de artiest. Crowdseating gaat als er genoeg vraag voor is het management van Shawn contacten. Waar kunnen mensen die willen helpen met de actie jullie vinden? Je kan ons op verschillende plekken vinden: Facebook- Shawn Mendes to NL Twitter- @ShawnbacktoNL en @shawnbackNL Instagram- @shawnm_nl en @salsashawnm www.crowdseating.com Wat hopen jullie te bereiken? We hopen natuurlijk heel erg dat Shawn weer een concert gaat geven. Al helemaal omdat hij in september zijn nieuwe album uitbrengt! We zitten nu op 240 registraties dus we komen dichter bij. Als we 300+ registraties hebben starten ze een campagne en kunnen we Shawn terug naar Nederland krijgen!