Succesvolle open dag Bedrijvencentrum Haren

HAREN - Het onlangs geopende Bedrijvencentrum Haren doet zaken! hield op donderdag 16 juni een Open dag. Het aantal bezoekers dat aanwezig was en de grote hoeveelheid positieve reacties zorgden ervoor dat het een bijzonder geslaagde dag was.

Open dag

Begin april opende ‘Bedrijvencentrum Haren doet zaken!’ haar deuren, het centrum faciliteert in kantoor- en praktijkruimtes vanaf 24 m². Tijdens de Open dag op 16 juni kon iedereen kennis maken met het nieuwe bedrijvencentrum onder het genot van een kopje koffie en een koekje. De eigenaar, welke zelf de rondleidingen verzorgde, sprak van een succesvolle eerste Open dag. “Wij zijn werkelijk overweldigd door alle positieve reacties. Wij gaan zeker vaker een Open dag organiseren.”

Goede bereikbaarheid volgens bezoekers

De bezoekers van de Open dag waren zeer enthousiast over de ligging en de bereikbaarheid van het bedrijvencentrum. Het gebouw ligt werkelijk op steenworp afstand van NS-Station Haren. Ook beschikt het bedrijvencentrum over een ruime parkeergelegenheid voor de huurders en hun bezoekers. Daarbij nodigt het ook uit om op de fiets te komen, aangezien deze veilig in de overdekte en afgesloten fietsenstalling kan staan!

Huurders

Met de Open dag is Elysion Coaching & Counseling ingetrokken! Elysion tracht een sfeer en omgeving te scheppen die ruimte en veiligheid biedt waarbinnen mensen in staat zijn leerprocessen aan te gaan en te doorlopen. Eerder vestigde Goliath Internet zich al in het bedrijvencentrum. Goliath Internet (David Hulleman) levert waardevolle informatie over het bezoek aan websites. Daarnaast verzorgt Goliath de hosting van websites, domeinnaam registraties en programmeerwerk op maat. Diverse andere partijen staan op het punt om een huurovereenkomst bij Bedrijvencentrum Haren doet zaken! te tekenen.

Website gelanceerd

Enkele dagen vóór de Open dag werd de website www.bedrijvencentrum-haren.nl gelanceerd. Op de website kunnen geïnteresseerden eenvoudig informatie vinden over het bedrijvencentrum, waaronder over de verschillende kantoorruimtes en de voorzieningen. De foto’s op de website geven alvast een kijkje in het bedrijvencentrum. Heeft u vragen dan kunt u mailen naar vastgoed@vgvw.nl.