Workshop zelfloopbaanmanagement

GRONINGEN -   Mobiliteitsstylist Anneke Hemmen presenteert op donderdag 7 juli een inspirerende workshop zelfloopbaanmanagement.  Deze workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door Gaby Kleverlaan, event manager bij DeBroekriem en inwoner van Haren.

Tijdens deze interactie workshop worden deelnemers meegenomen in de zienswijze van zelfloopbaanmanagement, gebaseerd op de 6 G’s – goed, gaaf, geluk, gezond, groei en geld. Het carrièreportfolio wordt geïntroduceerd en er wordt belicht hoe je dit e-portfolio kunt inzetten bij de zoektocht naar een baan. In een carrièreportfolio komt alles samen; waar je GOED in bent, maar ook dat wat je GAAF vindt om te doen, je geeft aan waar je GELUK(kig) van wordt. Daarnaast kun je je GROEI laten zien en bevorderen als je GEZOND bezig bent en blijft. Met een goede innovatieve presentatie kan dan iedereen zijn GELD verdienen op de arbeidsmarkt. Deelnemers worden geïnspireerd om zelf de regie te nemen over hun loopbaan en kunnen direct aan de slag met hun eigen carrièreportfolio.
Locatie en aanmelden
De workshop 'Zelfloopbaanmanagement' vindt plaats op donderdag 7 juli 2016 van 10.00 tot 12.00 uur bij Seats 2 Meet, Eemsgolaan 9 in Groningen. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via http://www.debroekriem.nl/event/zelfloopbaanmanagement-neem-regie-en-creeer-eigen-loopbaan/.
Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.