Harense Ondernemersverkiezing 2016

HAREN -  Lokale omroep voor de gemeente Haren, Haren FM, heeft tijdens haar locatie-uitzending vanaf de braderie van Haren de Harense Ondernemersverkiezing 2016 opgestart. Nu roept de zender Harense ondernemers op zich in te schrijven voor deze verkiezing. De winnende ondernemer mag jaar lang gratis adverteren op Haren FM.

Haren FM wil de ondernemers uit Haren graag aandacht geven. Diverse ondernemers zijn regelmatig in de programma’s van de zender te horen. Initiatiefnemer en Haren FM-presentator Kevin van der Laan: “Haren kent veel ondernemers, groot en klein. Naar mijn idee zijn Harenaars heel positief over de Harense middenstand. Om hen de grote aandacht te geven die ze verdienen zet Haren FM zich deze zomer hiervoor in.”

Inschrijven

De komende weken kunnen ondernemers zich inschrijven door een mail te sturen aan redactie@haren.fm, met daarin de algemene gegevens over de onderneming. Een driekoppige jury buigt zich medio juli over de aanmeldingen, waarna een shortlist wordt gemaakt. Ondernemers die bij deze laatste ronde zitten krijgen elk de mogelijkheid een stemoproep te doen op Haren FM en iets over het bedrijf te vertellen.

Stemmen

Luisteraars kunnen via internet stemmen op hun favoriete ondernemer.

Uitslag

Op 20 augustus wordt tijdens een speciale uitzending van het programma Haren Doet de stemronde gesloten en bekendgemaakt wie de Harense Ondernemer van 2016 wordt. De winnaar mag vervolgens een jaar lang adverteren op Haren FM.