‘Bedrijvencentrum Haren doet zaken!’ opent haar deuren

HAREN - ‘Bedrijvencentrum Haren doet zaken!’, gevestigd aan de Nieuwe Stationsweg 9-15 te Haren, opende onlangs haar deuren. Het centrum faciliteert kantoor-, praktijk- en werkruimten voor diverse gebruikers en ligt direct gelegen aan het NS-station Haren.

Het centrum beschikt over alle gemakken om direct aan de slag te gaan! Zo beschikt het gebouw over een zeer ruime parkeergelegenheid en internet is beschikbaar via zowel kabel als glasvezelaansluiting. Bovendien is het centrum voorzien van een ruim opgezette entree, een algemene vergaderruimte en een nette pantry. Eveneens is er een doucheruimte aanwezig in het gebouw, evenals een overdekte fietsenkelder.

Open dag

Een ieder is van harte welkom om het nieuwe bedrijvencentrum te komen bezichtigen. De eigenaar is donderdag 16 juni van 12:00 uur tot 14:00 uur aanwezig om iedereen persoonlijk te ontvangen en rond te leiden.

Huurders

Gelijk met de opening heeft Goliath Internet haar deuren geopend in het nieuwe centrum. Goliath Internet houdt zich bezig met het analyseren van website statistieken voor diverse klanten. Tevens is in het gebouw Lloyd’s Register gevestigd. Alle hurende partijen kenmerken zich door hun betrokkenheid met het mooie Haren!

Kantoorruimtes

In het bedrijvencentrum zijn kantoorruimtes te huur vanaf circa 24 m² vvo. Een ruimte is al te huur vanaf €360,- per maand, inclusief servicekosten. Huurders worden dus nooit geconfronteerd met onverwachte kosten en/of naheffingen. De ruimte kan al gehuurd worden vanaf een periode van één jaar.

Meer informatie

Voor meer informatie over het bedrijvencentrum kunt u kijken op www.bedrijvencentrum-haren.nl Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar vastgoed@vgvw.nl.