Nationale Tuinweek bij Reinhart Orchideeën

HAREN - De Nationale Tuinweek  vindt plaats van 11 t/m 19 juni 2016. Natuurlijk zijn er dan ook OPEN TUINEN bij Reinhart Orchideeën in Haren.

Reinhart Orchideeën doet mee met een binnen- en buitentuin. In beide tuinen zijn vele verschillende soorten planten te zien, waaronder natuurlijk orchideeën. Meestal gaat de meeste aandacht uit naar de binnentuin maar ook de buitentuin wordt steeds mooier. Met behulp van tal van vrijwilligers is, in een 12-tal jaren, een weide van 5000 m2, omgetoverd tot een wandeltuin. Een oase van rust tussen de kassen en het scharlakenbos.

Extra activiteiten

Kunst in de Kas met onder andere. Keramiek, Afrikaanse kunst, mozaïek,  schilderijen, foto’s, ikebana, eierkunst, vissen, kippen en vogels.

Locatie

Reinhart Orchideeën aan het Westerveen 16 (Harenermolen) in Haren. Ze zijn soms moeilijk te vinden maar tussen Haren en Glimmen moet je de Viaductweg inslaan en dan de eerste weg links nemen. Dagelijks van  10:00 – 17:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans of Wilma Reinhart: 050 – 4062455. www.reinhartorchideeen.nl info@reinhartorchideeen.nl