Vleugel F Podium, ontmoet Arianne Meeder

HAREN - Tijdens het Open Podium Vleugel F op zondag 5  juni in de Biotoop kunt u Arianne Meeder ontmoeten met de kinderactiviteit BIJzonder Hortusvolk.

Kinderboekenschrijfster van Bijzonder Hortusvolk  Arianne Meeder presenteert tijdens het Open Podium een wisselend programma welke op speelse wijze kinderen kennis laat nemen van het bestaan van de honingbijen. Arianne Meeder is ook de vaste columnist van het Harener Weekblad. Deze week verscheen haar column 'De bijen van de Mikkelhorst'.

Het geheim van vloeibaar goud

Kinderen van 4 tot 12 jaar ontdekken allerlei BIJzonderheden over het leven van de honingbijen. Arianne start om 15:00. De toegang is gratis.

Vleugel F Podium

Podium F biedt zondag 5 juni een gevarieerd programma voor jong en oud. Lees meer hierover op deze site, op www.biotoop.org en www.facebook.com/vleugelfpodium. Een middag vol kunst, plezier, muziek, lekkernijen, ontmoetingen en andere verrassingen. Meedoen of kijken, actief of lekker zitten, eventjes of de hele middag van 14:00 uur tot 18:00 uur uur. Entree vrij, maar per activiteit wordt soms een bijdrage gevraagd. Meer informatie op de agenda van de www.biotoop.org en www.facebook.com/vleugelfpodium.  

Harener Weekblad