Zwembadverhalen

HAREN - Zwembadverhalen speelt vanaf 29 juni tot en met 10 juli rond de verlaten buitenbaden in Haren (Geertsemaweg 3). Zwembadverhalen is een zomerse voorstelling in de open lucht, met een vleugje nostalgie en hele boel verhalen van vroeger.

Over de voorstelling

Rond de verlaten buitenbaden van Het Scharlakenhof in Haren ontvouwt zich een prille liefde tussen twee kinderen. Ze raken elkaar uit het oog, groeien op en leven hun levens als ieder ander. Pan, zijn faunen en allerlei andere mythische wezens weten de twee geliefden in de loop der jaren op magische wijze opnieuw naar het zwembad uit hun jeugd te trekken. Is het magie, fantasie, of kunnen de geliefden elkaar gewoonweg niet vergeten?

Bijzondere locatie

Het publiek wordt tijdens Zwembadverhalen rondgeleid door de droomachtige setting van de verlaten buitenbaden, waar de dagelijkse realiteit wordt achtergelaten en men zich kan onderdompelen in de verhalen en ervaringen van anderen. Door de besloten sfeer en het intieme karakter van de publieksgroepjes is er veel aandacht voor het individuele en persoonlijke, waardoor de verhalen heel dichtbij kunnen komen. Tickets voor de try-outs kosten €10,-, de reguliere voorstellingen €12,50. Koop tickets via deze voorstelling via www.zwembadverhalen.nl/tickets Wie weet tot bij de voorstelling!