Energy in the Park

HAREN - Het succes en de positieve reacties op de reeks bewegingsactiviteiten in het Boeremapark in de maand april, hebben aanstekelijk gewerkt en zijn aanleiding voor een vervolg. Mede op initiatief van Sportcentrum Energy uit Haren wordt daarom op zaterdagochtend 11 juni in het park een gevarieerd sportief programma aangeboden.

Het programma start om 10:00 uur en deelname is geheel gratis! In het kader het jubileumjaar Boeremapark 80 jaar verzorgt Tineke Berends van Sportcentrum Energy op zaterdagochtend 11 juni onder het motto 'Energy in the Park' het volgende sportieve programma: 10.00 uur Jumping in the park Met deze trampoline workout verbrand je 3x zoveel calorieën als met hardlopen, het is beter voor je gewrichten en je wordt er nog blij van ook. 11.00 uur Zumba in the park Lekker dansen op Zuid-Amerikaanse Latin muziek. Nergens meer aan denken en heerlijk swingen. 12.00 uur Functional training in the park Dit is een full body workout. Daarbij gebruiken we materialen zoals dynabands, kettle bells, gewichten van 1 tot 2 kg etc. geschikt voor jong en oud, van 18 tot 80 jaar! 13.00 uur Yoga in the park Op de door Energy meegebrachte matten wordt je meegenomen in de wereld van balans, kracht en stretch. Goed voor lichaam en geest. U kunt aan alle onderdelen meedoen of kiezen uit één of meerdere onderdelen.

Meedoen?

Meedoen en lekker bewegen en ontspannen in de open lucht en prachtige omgeving van het Boeremapark?  Dan graag even aanmelden! Deelname is gratis! Stuur een mailtje naar boeremapark@gmail.com met als onderwerp: Energy in the Park en vermeldt de volgende gegevens:
  • Het aantal deelnemers en
  • De programmaonderdelen waaraan je wilt deelnemen.
Alle activiteiten starten op het aangegeven tijdstip bij de grote stenen Boeremabank in het park. Zorg voor gemakkelijke kleding en schoenen. Energy in the Park = sporten met plezier!