GHHC Groningen Heren 1 promoveert

HAREN -  Na de Dames is het ook de Heren van hockeyclub Groningen gelukt te promoveren. Na twee gewonnen wedstrijden tegen Amersfoort werd promotie naar de Overgangsklasse afgedwongen.

Amersfoort vocht tevergeefs tegen degradatie. De mannen van Groningen hadden het in de eerste ontmoeting lastig tegen Amersfoort. Pas na de reguliere speeltijd benutte aanvoerder Lennart Schuur een strafbal waarmee hij de 3-2 overwinning zeker stelde. In de tweede wedstrijd, nu in Amersfoort, kwam Groningen op achterstand, maar Niels Hesseling wist de stand gelijk te trekken. Pas in de tweede helft was het opnieuw Lennart Schuur die de bevrijdende winnende maakte. Met de promotie van Dames 1 naar de Hoofdklasse en nu Heren 1 naar de Overgangsklasse mag het seizoen 2015-2016 van hockeyclub Groningen zeer succesvol worden genoemd. En de koek is nog lang niet op, want met het nieuwe clubhuis en het aanstaande lustrum maakt de hockeyclub zich op voor opnieuw een mooi hockeyseizoen.

Huldiging

De huldiging vindt plaats op zondag 29 mei, om 16.30 uur op De Harener Holt, de huldiging van de mannen. U bent van harte welkom.