Wedstrijdteam streetdance 'de Renegades' 3de!

HAREN - Ondanks dat het wedstrijdteam Streetdance 'de Renegades' pas in september is begonnen zijn de dames derde geworden bij de noordelijke kampioenschappen afgelopen zaterdag 21 mei.

Het wedstrijdteam de Renegades, afkomstig van Balletschool Haren/Zuidhorn, is dit jaar opgezet door streetdance docent Mandy van Duijvenvoorde. De Renegades hebben dit seizoen aan meerdere wedstrijden deelgenomen en veel prijzen binnen gesleept. Met één van deze wedstrijden hebben ze zichzelf gekwalificeerd voor de finale van het NNKS (Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance). Afgelopen zaterdag hebben ze hier de 3e prijs behaald! En dit maakt ze dus ook derde van Noord Nederland in de categorie 13 tot 15 jaar. De jury heeft gekeken naar de uitvoering (synchroon dansen en kracht), techniek (complexiteit en techniek dansstijlen), choreografie (diverse dansstijlen en originaliteit, formaties (gebruik posities, formaties, levels) en de algemene indruk (uitstraling/energie, kleding, haar, make-up en muziek).

Audities 15 juni

Om in een wedstrijdteam te komen/blijven wordt elk jaar weer opnieuw auditie gedaan. Deze auditie is open en toegankelijk voor leerlingen binnen de dansschool maar ook voor dansers van buitenaf. Voor het nieuwe seizoen zijn de audities op woensdag 15 juni '16 van 17.00 - 19.00 uur in het Clockhuys te Haren. Iedereen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar is welkom. Dit omdat we een extra team gaan opstarten. Hou de website en Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws.