Beachweek Haren

HAREN - Maandag 30 mei verandert het Raadhuisplein in het Beachplein. Het hele plein wordt volgestort met zand.

Van maandag 30 mei tot en met zaterdag 4 juni worden allerlei sport en beweegactiviteiten georganiseerd op het plein. De hele week staat in het teken van bewegen en sporten op het ‘strand’. Sportcoach Haren houdt vanuit het doel 'meer en anders bewegen' het gehele jaar sport- en beweegactiviteiten.

Meer info of meedoen?

U kunt ook meedoen aan de activiteiten die georganiseerd worden door de sportcoach Haren, Bas Veldman van Huis voor de Sport Groningen. U kunt zich bijvoorbeeld opgeven voor de lunchsport of voor een bootcamp. Een kennismaking met Tai Chi behoort ook tot de mogelijkheden.

Programma

Kijk voor het hele programma op  www.haren.nl/sport, daar kunt u zich ook opgeven. Sportcoach Haren gaat er een mooi feest van maken waarbij aan groot en klein wordt gedacht. Natuurlijk is een hapje en drankje op het Beachplein aanwezig. Komt u ook meedoen en/of kijken. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten? Volg de Sportcoaches Haren dan op Facebook en Twitter. Facebook: Sportcoaches Haren / Gemeente Haren Twitter: @basveldman