Stem op Ilona

HAREN - Op 10 mei is bekend geworden dat Ilona Duits, winkelmanager van boekhandel Boomker in Haren, is genomineerd om Beste Boekverkoper van Nederland te worden.

Daar is het bestuur Coöperatie Boomker boeken natuurlijk heel trots op, en zij vinden het zeer terecht. Ilona is een boekverkoper in hart en nieren, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het boekenvak en is de energieke spil van onze coöperatieve boekhandel in Haren. Het zou voor Boomker natuurlijk geweldig zijn als Ilona de wedstrijd wint. U kunt daarbij meehelpen door op haar te stemmen. Naast Ilona zijn nog 23 andere boekverkopers uit het hele land genomineerd. De Boekverkoper van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Stichting Elspeet, een organisatie van en voor iedereen die actief is in het boekenvak. Om de verkiezing te winnen, moet de verkoper aan verschillende voorwaarden doen: hij of zij moet onder andere opiniërend, actief en enthousiasmerend zijn en over goede kennis van het boekenvak en van boeken beschikken. Met al haar kwaliteiten en haar inzet voor boekhandel Boomker vindt het bestuur Coöperatie Boomker boeken dat Ilona daar ruimschoots aan voldoet. Vindt u dat ook? Dan zouden we het fijn vinden als u op Ilona stemt. Dat kost u nauwelijks tijd en het is heel gemakkelijk.

Hoe kunt u stemmen

1. Ga naar www.stichtingelspeet.nl 2. Ga naar ‘boekverkoper van het jaar’ 3. Breng uw stem uit. Het liefst met motivatie, maar dat is niet verplicht U kunt stemmen tot uiterlijk 6 juni 2016. Uit de vijf kandidaten met de meeste stemmen kiest een deskundige jury, onder andere op basis van de gegeven motivaties, uiteindelijk de definitieve winnaar. Die wordt op 3 september bekendgemaakt tijdens Manuscipta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen.