Bijzondere expositie-opening Galerie Paterswolde

PATERSWOLDE - Bij Galerie Paterswolde is er vandaag op tweede pinksterdag een bijzondere expositie-opening. Ongedwongen en oergezellig zoals u gewend bent, maar nu de hele dag door en met extra activiteiten in verband met de lokale kunstroute Eelde-Paterswolde.

Expositie 'Van Eigen Bodem'

Met trots presenteren wij gastexposant Hans van Wouwe. Zijn werk is onlangs zeer enthousiast ontvangen in New York waar hij momenteel uitverkocht is tijdens de groepsexpositie in Galerie Protégé - een solo-expositie volgt dit najaar. Wij tonen een ruime selectie van zijn meest recente creaties, stoere abstracten met diepgang. Daarnaast presenteren de medewerkers van Galerie Paterswolde hun eigen werk. Martin van Kampen, Christine Broersma, Hester IJff, Aaltje van der Velde, Rachel van Balen, Titia Beukema, Henriette Twilhaar, Claartje van der Linden, Gretha Jonker en Wilma Pronk. De expositie van 'Van Eigen Bodem' is te bezichtigen t/m donderdag 2 juni.

Er is nog méér op maandag 16 mei

Tussen 11:00 en 17:00 uur is er heel veel te beleven in Paterswolde. Onder de vlag van de lokale kunstroute bieden wij op pinkstermaandag nog veel vermaak, hapjes en drankjes, demonstraties en gezelligheid. Beeldhouwster Mieke Heitling presenteert haar werk en geeft een demonstratie hakken-in-hout en u kunt een snelle portrettekening laten maken van uzelf of uw (klein)kind. Atelierwinkel is uiteraard geopend en Villa Kakelbont heeft weer nieuwe items ingekocht op het gebied van interieur-, tuin en cadeauartikelen.  Kortom, deze tweede pinksterdag hoeft u zich geen moment te vervelen. Galerie Paterswolde, Hoofdweg 161.