Nieuwbouw Event met ruim 25 deelnemende projecten

GRONINGEN - Pandomo Makelaars houdt op zaterdag 21 mei een exclusief Nieuwbouw Event. Met ruim 25 deelnemende projecten is dit voor nieuwbouw-geïnteresseerden dé plaats om te oriënteren.  

Pandomo Makelaars ervaart dat nieuwbouwklanten zich breed willen oriënteren en nieuwsgierig zijn naar de projecten die er op korte termijn aankomen. Om op deze behoefte in te spelen worden op 21 mei tijdens het Nieuwbouw Event projecten en toekomstige projectlocaties groots gepresenteerd. Uiteraard zijn de medewerkers aanwezig om projecten toe te lichten.

Projecten (binnenkort) in verkoop

De actuele nieuwbouwprojecten zoals Berlage-Hof, De Vlint, Eemskwartier, Le Corbusier, Go East, Stadswerf en Wonen in het Ebbingekwartier doen het goed en zijn grotendeels onder optie of verkocht. Tijdens het event kan men een optie nemen of inschrijven voor de wachtlijst. Primeurs in de actuele projecten zijn er ook! Berlage-Hof gaat binnenkort starten met appartementen en ook in Blok 7 van Wonen in het Ebbingekwartier (Ciboga terrein) zullen appartementen gerealiseerd worden. Go East start op 21 mei met de verkoop van nog eens 13 eengezinswoningen en De Vlint presenteert de Hofwoningen die in het binnen gebied ontwikkeld worden. Eind mei/begin juni verwachten projecten Bandoengstraat, Wonen in Tersluis en Wonen in Meerstad - Vederkruid (vlek 19c) in verkoop te gaan. Voor deze projecten kan men voorinschrijven.

Nieuwe locaties en vooraankondigingen

Zowel in als buiten de stad wordt een groot aantal locaties ontwikkeld en om de woningconsument hier tijdig bij te betrekken worden de locaties op het Nieuwbouw Event gepresenteerd. Aandachtspunt is dat het bij deze locaties om concepten en schetsen gaat, waarbij bezoekers een doorkijk krijgen naar de toekomst op gebied van nieuwbouw. Daarnaast zijn de projectontwikkelaars benieuwd naar de mening van de bezoekers als het gaat om type woningen. Tijdens het Nieuwbouw Event worden verschillende locaties in de stad Groningen gepresenteerd: Engelse Kamp, Friesestraatweg, Van Heemskerckstraat, Kempkensberg, Melisseweg (twee projecten) en Querido. Verwachte nieuwbouwprojecten buiten de stad zijn Poortkampen (Zuidhorn), Kleiweg (Aduard), Roderveld IV (Roden) en Meerweg (Haren). Uiteraard is ook Meerstad goed vertegenwoordigd met maar liefst vijf presentatiedoeken van verschillende locaties. Zo zijn er nog een aantal gebieden in Meeroevers die ontwikkeld worden, is er meer informatie over Ter Sluis en worden de projecten die binnenkort in verkoop gaan uiteraard gepresenteerd. Datum:  zaterdag 21 mei Tijd:  10.00 - 16.00 uur Locatie:  Pandomo Makelaars (Griffeweg 81, Groningen) Entree:  Gratis Meer informatie: www.pandomo.nl.