Mindful Opvoeden – Gratis Workshop in het CJG Haren

HAREN - Mindful Opvoeden, een gratis workshop in het CJG Haren. Een volle agenda, kinderen die niet meewerken op het moment dat jij het zo nodig hebt, gezeur aan tafel over het eten, zorgen om school, niet toekomen aan jezelf, zomaar een aantal voorbeelden van situaties die we als ouders waarschijnlijk allemaal wel herkennen.

Opvoeden brengt vaak stress met zich mee en die stress kan er zomaar voor zorgen dat we anders reageren dan we zouden willen, of keuzes maken die we achteraf liever niet hadden gemaakt.

Alle ouders hebben stress

Denk alleen maar aan de piekmomenten tijdens schooldagen. Jij moet naar je werk, je jongste treuzelt met aankleden, in je poging alles snel te doen mors je melk over je kleding, net op dat moment zeurt je oudste dat-ie géén pindakaas op zijn brood wil, je mobieltje gaat... En jij gaat gillen tegen de treuzelaar, smeert in twee seconden een nieuwe boterham voor de zeurpiet en smijt die boos op zijn bord. Gestreste ouders schieten al snel in die overleefmodus. In deze fase kom je echter nog nauwelijks aan jezelf toe.

Meer rust en plezier!

Herken jij jezelf hierin en zou je graag iets willen veranderen? Geef je dan nu op voor een van de gratis workshops Mindful Opvoeden op 12 mei in het CJG Haren! Mindful opvoeden brengt kalmte in je hoofd en in je gezin. Mindful Opvoeden leert je beter om te gaan met conflicten, stress en heftige emoties. Maar het geeft je ook waardevolle handvatten wanneer je het gedrag van je kind als zeer druk of lastig ervaart. Tevens verbetert hiermee de concentratie, weerbaarheid en het zelfvertrouwen. Wil je ook hectische momenten en spanningen veranderen in meer Rust & Genietmomenten? Dat leer je niet door erover te lezen, je leert het door te doen. Dus meld je nu aan!

Praktisch

Wanneer : Donderdag 12 mei worden er 2 interactieve workshops gegeven Waar : Centrum Jeugd en Gezin, Mellenssteeg 16, Haren Tijdstip : Van 09.30 uur tot 11.00 uur of van 19.30 tot 21.00 uur Aanmelden & info : info@tressan.nl of 06-42056299 Begeleiding : Maatsch. Zorgverlener Sandra v/d Veen - Family & Kids expert