Fijke Liemburg Horecavoetbal Toernooi

GLIMMEN - Het Fijke Liemburg Horecavoetbal Toernooi zal dit jaar plaats vinden op Hemelvaartsdag 5 mei op sportpark de Groenenberg in Glimmen. 

Het toernooi van de horecazaken en hun gasten uit de gemeente Haren wordt dit jaar voor de 37e keer georganiseerd. Het is traditioneel een groots en zeer gezellig toernooi waar vele voetballiefhebbers uit de regio op af komen. Ook voor de jeugd is er van alles te doen.
Uiteraard bent u van harte welkom op het toernooi en staan we u graag te woord bij de wedstrijdtafel. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur en we verwachten de finale rond 15:15 uur met aansluitend de prijsuitreiking. (wedstrijden duren 20 minuten)
Deelnemers 2016: Café de Pub Haren, Paviljoen Appelbergen Glimmen, Pizzeria Ristorante Sa Capanna Haren (winnaar 2015), Le Stelle Delicatessen & Lunchroom Haren, Ristorante Pizzeria Mediterraneo Haren, EetCafé de Lanteern Noordlaren, De Tiehof Dorpshuis Onnen, De Groenenberg Dorpshuis Glimmen, Café De Middelhorst Haren, Astoria Restaurant & Cafetaria Haren.