Tai Chi experience

HAREN - In de prachtige ambiance van het park met ontluikend groen en het rustgevend geklater van de fontein op de achtergrond, maakte een groep Harenaars zaterdag 23 april kennis met de beginselen van Tai Chi.

Onder deskundige leiding van Josine Zeijen bewogen de 11 deelnemers behoedzaam over het gazon om aan den lijve te ervaren hoe Tai Chi lichaam en geest in harmonie brengt en vitaliseert. De deelnemersgroep bestond uit een mooi mix van jong en oud / dames en heren. De Tai Chi experience werd gegeven in het kader van het jubileumjaar 80 jaar Boeremapark. De deelnemers waren na afloop enthousiast en zijn een mooie ervaring rijker zijn geworden.

Zaterdag 30 april Chi NenQigon en Yoga in het park

In de reeks Beweging in het Boeremapark tijdens het jubileumjaar volgt op 30 april een onverwachte verassing met een dubbele kennismaking! 10:00 uur Chi NengQigongin het park met David Knibbe. ChiNengQigon is onderdeel van de Chinese leerom de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren.Qigong-oefeningen hebben tot doel door herhaaldelijk bewegen en correct adem te halen de balans tussen lichaam en geest te onderhouden of te herstellen. 11:00 uurYoga in het park met Karka Speelman. Ook yoga-oefeningen zijn er op gericht lichaam en geest in balans te brengen, maar dan op geheel andere wijze. Yoga is in de brede context een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Meedoen? Meldt je aan via E-mail naar boeremapark@gmail.com onder vermelding van Chi NengQigon en / of Yoga in het park met het aantal deelnemers, de namen en geboortedata van de deelnemers. Beide activiteiten starten op het aangegeven tijdstip bij de Burgemeester Boeremabank in het park.