Voorjaarsfeest voor jong en oud

GRONINGEN - Dagblad van het Noorden houdt op zaterdag 7 en zondag 8 mei de leukste voorjaarsfair van het Noorden. De Tuinen van Frederiksoord worden met ongeveer 120 lentespecialisten en een uitgebreid activiteitenprogramma omgetoverd tot een heerlijk lentefeest voor jong en oud.

De LenteFair brengt jaarlijks ruim 10.000 liefhebbers op de been. Ook in 2016 mogen zij rekenen op een verrassend lentefeest tussen de fruitbomen met de laatste tuin- en interieurtrends, mode en fijne hebbedingen. Bijzonder is de komst van The Given Horse, door 3FM bestempeld als een ‘stoerdere versie van Acda en de Munnik’. Zij laten zich vergezellen door een keur aan huisartiesten, vrolijke salsademonstraties, DIY-workshops, knuffelbare alpaca’s en een smakelijk Foodcourt. In samenwerking met Puur!Beleven presenteert de Lentefair het Moederdag Verwenarrangement. Samen genieten van een high tea middenin de natuur? Dat kan in de Tipitent van Puur!Beleven. Lekkernijen, livemuziek, een kampvuur en kaarten voor de fair… kortom: een heerlijk uitje tijdens het Moederdagweekend! Boeken is mogelijk via www.dvhnlentefair.nl/moederdag.

Openingstijden

Zaterdag 7 mei en zondag 8 mei 2016: 10.00 – 17.00 uur Dagblad van het Noorden LenteFair Locatie: De Tuinen, Frederiksoord Entree: € 7,50 pp (tot 12 jaar gratis) Voldoende parkeerruimte - honden toegestaan mits aangelijnd www.dvhnlentefair.nl

Harener Weekblad