Ecstatic Dance met Kareem Raïhani

HAREN -  Ecstatic Dance is een unieke danservaring en anders dan een avondje uit. Het is doordeweeks op een vroeg tijdstip. Dit keer op woensdag 20 april 2016 in de Biotoop in Haren.

Door het vroege tijdstip kun je de volgende ochtend weer fris aan je (werk) dag beginnen. Het is te vergelijken met een dansmeditatie waarbij de muziek je helpt je lichaam te voelen. Op de dansvloer wordt niet gepraat waardoor de focus nog meer op de muziek en je eigen energie gericht wordt. We beginnen met een openingsceremonie om 19.30 uur om in verbinding te komen. Het is prettig als je zorgt dat je bij deze ceremonie aanwezig kunt zijn. We eindigen ook met elkaar en gaan vervolgens allemaal weer onze eigen weg. Voor een ultieme beleving houden we ons aan de volgende richtlijnen: Niet praten op de dansvloer (of bij het altaar). De gehele ruimte is stilte zone, mocht je echt iets willen delen, kan je dat in de gang bij de wc's en uitgang doen.
  • Geen schoenen op de dansvloer, geen drank, drugs, sterke geurtjes, mobieltjes of opnameapparatuur.
  • Respecteer ieders ruimte.
  • Bij benadering van anderen: Handen in Namasté gebaar voor het hart betekent: 'ik zie je.
  • Voel aan of contact gewenst is (maak oogcontact). Zo niet dan dans je weer verder.
  • Respecteer elke nee (bijvoorbeeld als je genegeerd wordt).
  • Geef solodansers het recht op hun eigen ruimte.
  • Dank je wel voor de dans (die zojuist beëindigd is) is het Namasté gebaar. Dit kun je ook gebruiken als je alleen wilt blijven dansen.
Het is erg belangrijk voor de sfeer en de veiligheid om deze richtlijnen te respecteren. Ecstatic Dance is overgekomen uit San Francisco en heeft zich inmiddels verspreid over de hele wereld. Voor meer informatie: http://ecstaticdance.org/ 19.00 uur zaal open 19.30 uur openingsceremonie 20.00 uur Ecstatic Dance met Kareem Raïhani 22.00 uur sluitingsceremonie Tickets zijn te koop via Orongo: http://www.orongo.nl/20-04-2016-ecstatic-dance-haren-gr.html Voor vragen en meer informatie: youniversaldance@orongo.nl Een voorproefje van de muziek van Kareem Raïhani: Ecstatic Dance Amsterdam 20-10-15 Tickets zijn € 15,- en bij Orongo te verkrijgen. Er worden maximaal 140 kaarten verkocht. Als je er zeker bij wilt zijn is boeken aan te raden.