Wonen voor jongeren met een beperking

HAREN - Stichting Joyce-House houdt een informatie-avond over wonen en leven voor jongeren met een beperking op woensdag 20 april.

Op deze avond zal directeur Johan de Kruijf de vernieuwende visie op zorg van de stichting presenteren. Daarnaast zal met de aanwezigen gesproken worden over hun wensen voor de toekomst van hun kind. Samen zal gekeken worden naar de mogelijkheden voor realisatie daarvan op de nieuwe locatie in Haren.

Joyce-House

Joyce-House is een zorgorganisatie in Smilde. Ze biedt een kleinschalige woonvorm voor kinderen en jongeren met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Ook wordt in Smilde dagbesteding, persoonlijke begeleiding en logeren voor jongeren aangeboden. Op de nieuwe locatie in Haren zullen faciliteiten voor ‘wonen’ komen. Jongeren met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking kunnen een appartement huren. Joyce-House biedt daarbij 24-uurs zorg. De informatie-avond wordt gehouden in Zorgboerderij De Mikkelhorst, Klaverlaan 37 in Haren. De  aanvang is 19.30 uur. Aanmelden kan via info@joyce-house.nl of tel. 0592 415570.