Voor de hondenvriend

HAREN - De Mikkelhorst Haren en hondenschool de Doorzetter houden een avond voor hondenliefhebbers. Op 12 april om 19.30 uur is er een informatieavond voor hondenbaasjes in samenwerking met: hondenschool De Doorzetter, Kivo Petfood Noord, dierenwinkel Ekkelkamp en My Sweet Taart.

Nieuwe activiteit

Vanaf 12 april is ecologische zorgboerderij De Mikkelhorst de nieuwe locatie van hondenschool De Doorzetter. De Doorzetter bestaat reeds vanaf 1998 en heeft 17 jaar in Zuidwolde cursussen gegeven. Op de informatie-avond vindt de introductie van De Doorzetter op locatie de Mikkelhorst plaats. Diverse onderwerpen komen aan bod zoals het belang van trainen zonder pijn, straf of dwang. Deze manier van trainen is de basis van alle cursussen die bij De Doorzetter gegeven worden waaronder de inmiddels bij velen bekende P.R.E.T. cursus. Ook wordt er een demonstratie clickertraining gegeven en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Aan het einde van de avond krijgt elke deelnemer een rijk gevulde goodiebag en My Sweet Taart uit Glimmen zorgt voor wat lekkers bij de koffie en thee.

Opgave

U kunt zich opgeven via mail : info@mikkelhorst.nl of hondenschooldedoorzetter@gmail.com Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 9 april. Voor meer informatie over de avond kunt u bellen met Jordan Defoe, commercieel medewerker De Mikkelhorst, telefoon 050-3168840.

Overige informatie

Ecologische zorgboerderij De Mikkelhorst is een prachtige plek aan de rand van het groene Haren in de wijk Oosterhaar. Er is een kinderboerderij, tuinderij, theeschenkerij, houtkloverij en een winkel voor streekproducten. De Mikkelhorst biedt professionele dagbesteding voor mensen die dit nodig hebben in een veilige en positieve omgeving.De Mikkelhorst is een inspirerende en dynamische omgeving. Er vinden veel activiteiten plaats, u kunt er vergaderingen houden, er vinden feestjes en partijen plaats en er worden regelmatig cursussen en workshops georganiseerd.