Bloggersevent in de Onlanderij

Haren - Eelderwolde - ‘Waarom word ik als blogger elk jaar meerdere keren uitgenodigd voor een persdag in het Westen en Zuiden maar nooit in het Noorden? Waarom zetten wij deze prachtige manier van promotie niet in voor onze eigen producten en diensten? Vragen die Blogexpert Kim Buining zich regelmatig stelt.

Dat bloggen een prachtige marketing en branding tool is, dat hoeft ze haar lezers waarschijnlijk niet meer te vertellen. Als ervaren blogger en Blogexpert deelt ze graag haar kennis én helpt ze ondernemers om hun prachtige verhaal ook online effectief in te zetten. Een tijd terug kwam Kim in gesprek met Haike en Anco van Stapkracht. Twee gepassioneerde ondernemers die unieke trainingen aanbieden. Hartcoherentie. Heeft u daar al eens van gehoord? Bezoek zeker eens de website want elke organisatie zou hier veel aan kunnen hebben. Haike en Anco staan zelf erg open voor nieuwe ideeën en innovaties. Zo werd het idee om een event voor bloggers en pers te organiseren met open armen ontvangen.

Groningse bedrijven bundelen de krachten

Samen met Jan Douma, de eigenaar van Steenboksport en Manon en Pieter van De Onlanderij, organiseert AlleenPuur het evenement. AlleenPuur gaat laten zien aan een selecte groep bloggers en pers wat de kracht is van bewust en gezond leven. De aanwezigen krijgen veel informatie en tips over stress, hartcoherentie, trailrunning, worden verwend met heerlijke hapjes en omdat het event zo laagdrempelig is liggen er voor de bloggers gelijk ook prachtige kansen om samen te werken met deze bedrijven. Dankzij de hulp van onze sponsoren (o.a. Lev Healthy, BAQ, Steenboksport en Stapkracht) worden de bloggers flink in de watten gelegd. Voor vragen bel naar Kim Buining van AlleenPuur.nl via 0633191337.