ING Haren deelt cheques uit aan de winnaars van Help Nederland Vooruit

HAREN - ING Haren heeft zaterdag 26 maart 5 lokale initiatieven uit Haren en omstreken beloond met een donatie, zij ontvingen van Johannes Haga, vestigingsmanager ING Haren ieder een cheque tussen de 1000 en 5000 euro.

Op de eerste plaats is geëindigd: Stichting Gasthuis Hoogezand-Sappemeer. Zij ontvingen een cheque ten waarde van 5000 euro voor het plaatsen van een tuinhuis. Op de tweede plaats is geëindigd: OBS De Brinkschool, zij ontvingen een cheque ten waarde van 3000 euro voor het opknappen van het schoolplein. Op de derde plaats is geëindigd: Stichting Tuingeluk. Zij ontvingen een cheque ten waarde van 2000 euro om een impuls te geven aan hun initiatief. Ten slotte ontvingen Buurtvereniging Mellenshorst een cheque ten waarde van 1000 euro om het buurthuis rolstoel toegankelijk te maken en ontving Buurtbox ook een cheque ten waarde van 1000 euro.

ING

ING is betrokken bij de samenleving. Het ING Nederland fonds geeft lokale initiatieven graag een steuntje in de rug. Door te stemmen op uw favoriete initiatief kon u bepalen welk initiatief het hoogste bedrag ontving. Van alle inzendingen waren 420 initiatieven in Nederland genomineerd voor een donatie.