Paasvoorstelling voor kinderen in Nieuwe Kerk Groningen

GRONINGEN - De Nieuwe Kerk in Groningen organiseert voor het zesde achtereenvolgende jaar een paasvoorstelling voor kinderen in de stad en omgeving. De paasvoorstelling vindt plaats op 26 maart 2016, op Stille Zaterdag.

Aan het evenement werken diverse leden van de Nieuwe Kerkgemeente mee. De teksten zijn geschreven door ds. Evert Jan Veldman.

Rups Klaas

In de paasvoorstelling wordt het verhaal verteld van de rups Klaas. Klaas is verdwenen. In plaats daarvan zit er een raar hard dood ding in het jampotje. Is Klaas dood? Of komt hij, net als rupsje Nooitgenoeg, er na een week weer uit als een prachtige vlinder? Op zoek naar het antwoord komen er allerlei figuren uit de bijbel voorbij. In sommige bijbelverhalen lijkt het ook of het nooit meer goed komt. Zoals bij Noach en bij Mozes. Maar dan gebeurt er iets waardoor alles anders wordt. De liedjes bij de verhalen worden begeleid door piano, viool en fluit. Tijd: 19.00 uur tot 19.45 uur Plaats: Nieuwe Kerk in Groningen Toegang: gratis (collecte na afloop) Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar Meer informatie: Alexander Brands, tel. 050 – 8532123