VakantieXperts Haren beste 'reisretailbedrijf 2016' van Groningen

HAREN -  Reisbureau VakantieXperts mag zich een jaar lang beste reisretailbedrijf van Groningen noemen.

Het team won de provinciale titel van de verkiezing ‘Reisretailbedrijf van het Jaar 2016‘, die georganiseerd wordt door vakblad TravMagazine. VakantieXperts Haren dingt op 11 april mee naar de landelijke titel ‘Beste Reisretailbedrijf van het Jaar 2016’.

Verkiezing in vijf rondes

In de eerste ronde werd een schriftelijke vragenlijst ingevuld en kregen de deelnemende reisretailbedrijven een mystery mail en een mystery call. In de tweede ronde volgde een nieuwe vragenlijst met uiteenlopende onderwerpen als de toegevoegde waarde van het reisbureau, de doelgroep, de doelstellingen en consumenttrends, online-activiteiten en een marketingcase. In de derde ronde kregen de overgebleven reisretailbedrijven een Mystery shopper op bezoek. In ronde vier ontvingen zij bezoek van één van de adviseurs van InCompany, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. In de vijfde ronde, de juryronde, werden de twee beste reisretailbedrijven per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de Provinciale Winnaars naar voren gekomen.

Reisretailbedrijf van het jaar

VakantieXperts Haren is met de overige Provinciale Winnaars in de race voor de landelijke titel, het ‘Reisretailbedrijf van het Jaar 2016’. Op basis van een klanttevredenheidsonderzoek en een gesprek met een deskundige eindjury op 7 april wordt deze landelijke winnaar op 11 april gekozen in het College Hotel te Amsterdam.

Compliment aan team

Don Kaspers, CEO van de D-rt Groep, waar VakantieXperts Haren deel van uitmaakt, is trots .“Het is een geweldig compliment voor het team. Dankzij hun expertise en passie om voor elke klant de perfecte vakantie te vinden, behoren zij tot de beste 11 reisretailbedrijven van Nederland. Namens de hele organisatie wensen wij onze collega’s van VakantieXperts Haren heel veel succes in de landelijke finale.”