Ecstatic Dance in de Biotoop

HAREN - Ecstatic Dance met Kareem Raïhani is elke 4e donderdag in de Biotoop (vleugel F) in Haren. Ecstatic Dance is een unieke danservaring en anders dan een avondje uit. De eerstvolgende Ecstatic Dance is op 24 maart.

Ecstatic Dance

Het is meestal doordeweeks op een vroeg tijdstip. Op die manier kun je de volgende ochtend weer fris aan je (werk)dag beginnen. De reacties op de eerste Ecstatic Dance afgelopen donderdag 25 februari waren zeer positief. De ticketverkoop voor het volgende dansavontuur van 24 maart is al weer in volle gang. Ecstatic Dance is overgekomen uit San Francisco en heeft zich inmiddels verspreid over de hele wereld. Er wordt gedanst op blote voeten en met gemakkelijk losse kleding. De avond wordt geopend en beëindigd met een ceremoniële cirkel. Vanaf het moment van binnenkomst in de zaal wordt er 'helemaal niet meer gesproken'.
Voor meer informatie: http://ecstaticdance.org/ 19:00 Deur Open (warming up / ont-moeten) 19:30 Openingsceremonie 20:00 Ecstatic Dance 22:00 Afsluitende Ceremonie Een voorproefje van de muziek van Kareem Raïhani: Ecstatic Dance Amsterdam 20-10-15 Tickets zijn € 12,- en bij Orongo te verkrijgen. Er worden maximaal 140 kaarten verkocht.