Sponsorloop KWF in Noordlaren

NOORDLAREN - In Noordlaren organiseren Fred en Dirk Kamminga en Lunsing Cazemier op zaterdag 23 april 2016 een sponsorloop voor het KWF. Zij hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF: "Laten we samen proberen om deze verschrikkelijke ziekte een halt aan te roepen". De deelname is gratis maar, een donatie voor het KWF van €7.50 p.p (of meer) wordt zeer op prijs gesteld. 

Alpe d'HuZes

Fred Kamminga: "De sponsorloop wordt georganiseerd naar aanleiding van het overlijden van twee dierbaren in onze familie door kanker. Op 2 juni 2016 gaan mijn broer, een goede loopmaat en ik zelf ook de Alpe d'HuZes hardlopend doen, het streven is om twee keer naar boven te gaan.

Sponsorloop

Bij deze sponsorloop heeft u de keuze uit hardlopen of wandelen. Bij het hardlopen zijn er de volgende afstanden mogelijk: 5 of 10 km, en ook bij het wandelen heeft u de keuze uit 5 of 10 km. (de wandelaars krijgen een routebeschrijving mee en de route wordt met pijlen aangegeven). De start van de sponsorloop is bij de ijsbaan van Noordlaren. De wandellaars starten om 10.00 uur, en om 10.30 uur de hardlopers (alle hardloopafstanden starten gelijk, ook hier wordt de route met pijlen aangegeven). Er is beperkte kleed en doucheruimte aanwezig. De route is minder geschikt voor deelnemers met een wandelwagen, voor rolstoel gebruikers is de route ongeschikt.

Opbrengst naar het KWF

Op de dag zal er koffie / thee en fris worden geschonken, alcoholische dranken worden er niet verkocht. Deze opbrengst zal ook volledig ten goede van het KWF komen. Verder zal er een poffertjeskraam en een ijscowagen aanwezig zijn, maar ook een stand waar (handgemaakte) sleutelhangers en kaarten gekocht kunnen worden, ook deze opbrengst komt volledig ten goede van het KWF. Deze sponsorloop wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Haren, Run2Day Assen en Schutrups schoenen Exloo. De sponsoren Run2Day Assen en Schutrups schoenen Exloo bieden verder aan ieder deelnemer een waardebon aan die bij de genoemde bedrijven kan worden ingeleverd (wordt niet in geld uitgekeerd). Voor verdere informatie en opgave ga naar : http://sponsorloop.outdoorcoaching-noord.nl