'Een coming of age voor bejaarden'

GRONINGEN - Na het succes van BERG&BOS met ‘Drive-in’ (genomineerd voor de BNG Nieuwe Theatermakersprijs 2014) is er nu ‘Een coming of age voor bejaarden’. Op zaterdag 19 maart is de voorstelling 'Een coming of age voor bejaarden' te zien in het Grand Theatre in Groningen. Met in de hoofdrol Paul R. Kooij en Joke Tjalsma.

'Een coming of age voor bejaarden'

Twee onbekenden ontmoeten elkaar bij een bankje aan de rand van een bos. Ze raken in gesprek. Eerst beleefd en oppervlakkig, geheel volgens de wetten van de sociale etiquette. Maar naarmate hun gesprek vordert, blijken de twee veel met elkaar te delen. Veel lief. Maar ook veel leed. Verlies. En rouw. Het gesprek wordt steeds intiemer en de twee komen dichter en dichter bij elkaar. Té dicht voor de gemiddelde zondagmiddag, althans dat vindt de vrouw. Ze probeert de man op afstand te houden, maar dan komt ze er ineens achter dat ze hem veel beter lijkt te kennen dan ze ooit had vermoed.

Tijdstip & info

Zaterdag 19 maart, aanvang 20.30 uur Voor meer info en kaarten: http://www.grandtheatregroningen.nl/voorstellingen/berg-bos/