Samen staan we sterk - Mastoora Sultani

ONNEN - De boodschap van Mastoora Sultani, initiatiefneemster van Stichting Femina, aan alle aanwezige vrouwen afgelopen dinsdag op de viering van Internationale Vrouwendag was helder: "Celebrate the freedom of women"!

In de Tiehof in Onnen kwamen de vrouwen uit het AZC en vrouwelijke belangstellenden uit de gemeente Haren op 8 maart bijeen om zich verbonden te voelen met elkaar, solidair te zijn met elkaar. Mastoora benadrukte in haar toespraak in diverse talen het thema 'sisterhood'. De viering van deze speciale dag stond in het teken van samenzijn, dans, zang en genieten van een international buffet bereid door vrouwen uit het AZC.

Boodschap

Mastoora: "Ik hoop dat ik de vrouwen uit het AZC kan overtuigen dat we samen met elkaar moeten opkomen voor onze rechten. De boodschap is dat vrouwen niet minder zijn. We zijn gelijk aan mannen. Geloof in gelijkheid, als je dat niet kent dan kan het je worden geleerd". Dat is waar Mastoora zich voor inzet. Stichting FeminaMevrouw Mastoora Sultani is de initiatiefneemster van stichting Femina, een stichting voor vrouwen die als migrant of vluchteling naar Nederland zijn gekomen. Stichting Femina biedt unieke begeleiding aan vrouwen bij de integratie in de Nederlandse samenleving. Mastoora: "Stichting Feminia wil een brug slaan tussen twee samenlevingen". Voor meer informatie: http://www.stichtingfemina.nl/ mastoora.stichtingfemina@gmail.com