Collegeleden zetten zich in voor NL Doet

HAREN - In het kader van ‘NL Doet’ verrichten de collegeleden diverse activiteiten op vrijdag 11, zaterdag 12 maart en woensdag 16 maart.

Vrijdag 11 maart

Burgemeester Van Veen gaat bomen, struiken en meerjarige groenten planten in de Bramenhof; een permacultuurtuin bij de Biotoop in Haren. Er worden bedden aangelegd en ingezaaid met noordelijke rassen van peulvruchten en kolen. Aanvang: rond 11.30 uur.

Zaterdag 12 maart

Wethouder Verbeek gaat de buitenkant van de gebouwen van Scouting Tecumseh opknappen en schilderen, zodat deze passen in de natuurlijke omgeving van het Meerschap Paterswolde. Aanvang: rond 11.00 uur aan de Rollematen 2, Haren. Wethouder Sloot gaat koken voor de bewoners van de vier woningen van Visio: ‘Heel Visio Haren bakt/kookt’. Aanvang: 13.30 uur bij Visio, Rijksstraatweg 286, Haren.

Zaterdag 12 maart

Wethouder Sloot geeft het startschot bij de halve marathon van Haren. Aanvang: 12.00 uur op industrieterrein Felland.

Woensdag 16 maart

In het kader van de Nationale Boomfeestdag plant wethouder Sloot samen met een aantal leerlingen van groep 6 van de Brinkschool een aantal struiken en bomen voor een houtwal tegenover Westerveen 29 in Haren. Aanvang: 10.00 uur.