TSH viert 80-jarig bestaan

HAREN - TSH, Tennis- en Squashclub Haren, bestaat dit jaar 80 jaar. Reden voor de vereniging om in 2016 diverse activiteiten te organiseren voor leden, niet-leden en oud-leden.

Daarnaast staat 2016 in het teken van verandering, onder andere door de uitbreiding van de tennishal en verbetering en uitbreiding van het park.

Veranderingen

TSH heeft, in tegenstelling tot de meeste tennisverenigingen, een stijgend ledenaantal. Dit jaar verwacht de club haar 1000ste lid te verwelkomen. De groei van het aantal leden stelt echter eisen aan de accommodatie en de bespeelbaarheid van de binnen- en buitenbanen. Daarom is besloten de vierbaanshal uit te breiden naar zes binnenbanen en worden twee extra buitenbanen geplaatst waar voorheen de parkeerplaats was. Deze is reeds verplaatst. Daarnaast creëert de club een speciale kinderbaan voor de jongste jeugdleden, zodat ook zij eigen tennisbanen krijgen. TSH is hiermee de eerste club in de provincie Groningen die dit heeft.

Hele jaar feestelijke activiteiten

In het kader van het 80 jarig bestaan organiseert de club allerlei nieuwe activiteiten en worden bestaande activiteiten, zoals het TSH Open Tennis en TSH Open Squash, nog gezelliger gemaakt. Zo organiseert de club op zaterdag 16 april het “TSH goes Wild” feest. Dit feest is ter ere van de sloop van de “oude” hal wat maandag 18 april zal starten. Tijdens het feest treedt de band Animal Antics op en zorgt een DJ voor de muziek. Dit feest is zowel voor leden als niet leden.

Spetterend feestweekend

Het hoogtepunt van alle activiteiten is het feestweekend op zaterdag 9 en zondag 10 juli. Dan organiseert de club een spetterend feest voor leden en oud leden. Op zaterdag 9 juli worden leden en oud leden tussen 11.30 en 12.00 uur ontvangen met een sportieve lunch. Vanaf 13.00 uur tot maximaal 17.00 uur wordt er getennist. Aansluitend is er een diner op club en sluiten we de feestdag af met een spetterend feest. Op zondag 10 juli is iedereen uitgenodigd voor een gezamenlijk tennisontbijt. Ook is de club druk bezig met de samenstelling van een TSH80 boek. Een boek met herinneringen aan 80 jaar tennis en squash in Haren. Alle deelnemers aan het feestweekend ontvangen dit boek.

De club heeft voor het 80jarig bestaan een speciale website ontwikkeld. Meer informatie is te vinden op: tsh80.tsharen.nl Ook houdt de club een Facebookpagina bij: TSH80 Open dag 2016

Open dag

Op zaterdag 2 april opent TSH haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in tennis en in squash. Leden kunnen zich inschrijven voor het openingstoernooi. Ook is er een kinderprogramma met een jeugdclinic van tennisschool Smashing. Nieuwe leden en andere geïnteresseerden kunnen die dag een rondleiding krijgen over het park.

Speciale actie: Maak Kennis Met Tennis

Speciaal voor geïnteresseerden organiseert TSH de special actie “Maak Kennis Met Tennis” onder leiding van trainers van tennisschool Smashing. Voor tien euro kunnen junioren en senioren deelnemen aan vier tennislessen. Op deze manier kan men snuffelen aan tennis en kennismaken met TSH. De cursus start in week 15 en inschrijven kan via de website www.tsharen.nl