Open dag Hanze Hogeschool

GRONINGEN -  De Hanzehogeschool Groningen houdt een open dag over bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd, op zaterdag 12 maart 2016.​​​​​

Tussen 10.00 en 16.00 uur wordt op alle locaties informatie gegeven over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen. Studenten en docenten vertellen over de inhoud van de studie, toelatingseisen, studiebelasting en carrièremogelijkheden. Ook zijn er informatiemarkten, voorlichtingsrondes, colleges en rondleidingen.

Workshop studiekeuze

Moeite met het maken van de juiste keuze? Volg dan als start van de open dag een workshop studiekeuze of bezoek de stand van het Hanze Studiekeuzeadvies op de informatiemarkt, Van Olst Toren, Zernikeplein 7. De adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies helpen bij het oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

Van vwo naar hbo

Steeds meer vwo'ers kiezen voor een (snelle) studie in het hbo. Ga op de informatiemarkt in de Van OlstToren in gesprek met een aantal studenten die ook bewust kozen voor het hbo. Het gedetailleerde programma, de mogelijkheid tot aanmelding en de Open Dag Planner staan op: www.hanze.nl/opendag. Vanaf 9.15 uur rijdt er (gratis!) vier keer per uur een bus vanaf halte C bij ​​het NS Hoofdstation via Academie Minerva en het Wiebenga Complex naar de Zernike Campus.