Train mee met Floorball bij HSV Haren

HAREN - Floorball in Haren is booming. Kinderen in Haren blijken gek te zijn op deze snel opkomende sport die als kool groeit. In Nederland zijn er op dit moment 1200 mensen lid van een Floorballvereniging. Haren levert daar maar liefst 33 leden van.

Een van de leden (David Waijers) is geselecteerd voor het nationaal elftal. Hij maakte dit jaar in Estland zijn debuut als interlandspeler in de WK classificatie Nederland – Finland.

Floorball

Floorball is zo populair omdat het een heel dynamische balsport is. Het spel is vergelijkbaar met ijshockey. Door een boarding blijft de bal constant in het spel. Achter de doeltjes mag er doorgespeeld worden en er mag onbeperkt gewisseld worden. Al deze ingrediënten maken de sport snel en explosief , iets wat veel kinderen en jongeren blijkt aan te spreken.

Train je mee?

HSV Haren start daarom een nieuwe groep; dinsdags van 16:30 tot 17:30 in het Scharlakenhof. Hoewel de groep nog moet beginnen, de eerste training is op 15 maart a.s., zijn er al 13 deelnemers. Mocht uw kind ook interesse hebben, twijfel niet en kom gerust een keer kijken. Of beter nog: doe mee. Dit kan op donderdag van 17:00 tot 18:00 voor kinderen of van 18:00 tot 19:00 voor jongeren. Op de dinsdag zijn kinderen en jongeren samen welkom. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.hsv-haren.nl/floorball.php https://www.facebook.com/pages/HSV-Haren/1602993483269238?sk=timeline