2e editie Future Talent Experience

GRONINGEN - Future Talent Experience en MartiniPlaza in Groningen gaan opnieuw samenwerken aan een evenement, waarbij het ontdekken en benutten van talent centraal staat. De tweede editie van Future Talent Experience vindt op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober plaats.

Check Your Talent Test

Bezoekers kunnen er hun talent ontdekken door bij deelnemende bedrijven te zien, doen en beleven wat de (toekomstige) arbeidsmarkt te bieden heeft. Met behulp van de Check Your Talent Test kunnen bezoekers ontdekken over welke vaardigheden, die in de toekomst nodig zijn, ze beschikken (de zogeheten ‘21th Century Skills’).

De uitkomst van deze test kan gerichte matches opleveren met de behoefte van de bezoeker en het bedrijfsleven, aan bijvoorbeeld meeloopdagen, stageplaatsen, vakantie- en bijbanen, of misschien wel een reguliere baan. De Check Your Talent Test is ontwikkeld in samenwerking met Parantion uit Deventer.

Future Talent Experience

Future Talent Experience richt zich in eerste instantie vooral op jongeren. Doelstelling van de organisatie is om scholieren en studenten te helpen bij het maken van keuzes, zoals profielkeuzes, sectorkeuze, studiekeuze en (uiteindelijk) beroepskeuze. Omdat ook volwassenen keuzevraagstukken hebben, zijn zij ook welkom op de tweede editie van het evenement.

MartiniPlaza gelooft in de formule van het evenement en biedt Future Talent Experience onderdak. De tweede editie van Future Talent Experience is gratis toegankelijk vanaf 9.00 uur. Zowel bezoekende scholen en bezoekers als deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden. Dit kan via de website www.futuretalentexperience.nl