6e Kornoeljedrive Bridgeclub Vries

VRIES - Bridgeclub Vries organiseert voor de 6de keer een open bridgedrive. Leden uit Groningen en Haren zijn op 17 april van harte welkom op deze drive.

Al vele jaren organiseert Bridgeclub Vries deze open drive voor paren. Dit jaar zal de 6e Kornoelje-drive plaatsvinden op zondag 17 april 2016. Zoals gebruikelijk bij deze drive zal de indeling zoveel mogelijk naar speelsterkte geschieden, waardoor het ook prima toegankelijk is voor mensen die nog niet zo lang bridgen.

Prijzen

In de A-lijn en in de B-lijn wordt gestreden om de Kornoelje-trofee! Daarnaast zijn er geldprijzen en prijzen in natura te winnen, alsmede Meesterpunten (indien men lid is van de Bridgebond).

Deelname

Deelname kost € 15,00 per paar, incl. een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Aanmelding voor deze gezellige drive kan tot 10 april, onder vermelding van de namen van de spelers, speelsterkte en NBB nummer. Per email      : bridgevries@gmail.com Per telefoon  : Martin Lammerts – tel.nr. 0592-542780 Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.nbbclubsites.nl/club/13024

Locatie

Café Onder de Linden, Brink 4 te Vries. Aanvang: 13.30 uur. Prijsuitreiking om ca. 17.00 uur.