Flessenactie Alpe d'HuZes op OBS De Wissel

HAREN - Bianca de Jonge (33), oud-leerlinge van OBS De Wissel, opent 7 maart om 14.30 uur samen met Colinda Kluivers (28) een flessenactie op OBS De Wissel in Haren.

Hiermee willen zij geld inzamelen voor KWF kankerbestrijding. Deze inzamelingsactie is verbonden aan een sportieve prestatie, Bianca en Colinda doen mee aan de Alpe d'HuZes in Frankrijk. Op 2 juni gaan zij hardlopend naar boven.

Flessenactie

Kinderen, ouders, buurtbewoners en dorpsbewoners kunnen 4 wekenlang lege flessen inleveren op de school. "Ik hoop dat de twee grote zakken die wij op de openingsdag neerzetten helemaal worden gevuld met lege flessen. Iedereen is van harte welkom op OBS de Wissel", zegt Bianca. Op de slotdag op 31 maart laten zij de cheque, met het ingezamelde bedrag voor KWF kankerbestrijding, zien op OBS De Wissel.

Alpe d'HuZes

Bianca: "Colinda en ik zijn al een paar maanden in training voor de beklimming van de Alpe d'Huez. Ik heb zelf een aantal mensen verloren aan kanker en ik hoop met onze deelname aan de Alpe d'HuZes genoeg geld in te zamelen". Bianca en Colinda willen graag hun bijdrage leveren om deze ziekte de wereld uit te helpen.
Op 29 mei vertrekken zij samen met een groep deelnemers van Stichting Team Alphen d'Huzes richting Frankrijk, zie www.alphendhuzes.nl