Terra Eelde reikt prijs uit aan groep 8 leerling

EELDE -  Justin Spoelder, leerling van OBS de Schuthoek in Zuidlaren, werd verrast in de klas.

Hij had na zijn bezoek aan de open dag van Terra Eelde meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Terra VO kluis’. En met succes! In de eerste ronde van het spel wist hij in de snelste tijd de kluis te kraken.

Open dag Terra Eelde

Leerlingen van groep 8 staan voor de belangrijke keuze naar welke school ze na de basisschool naar toe gaan. In januari bezochten veel leerlingen de open dag van Terra Eelde. Leerlingen die de open dag bezocht hadden, kregen via de post een uitnodiging om het spel te spelen. Ze konden vragen beantwoorden over Terra VO en daarmee cijfers voor de code verdienen. Daarna moesten ze proberen om met een code zo snel mogelijk de kluis te kraken. Het spel bestaat uit drie ronden, elke ronde levert een prijswinnaar op. Justin is winnaar in de eerste ronde.

 Terra Eelde reikt prijs uit

Justin kreeg in de klas, ten overstaan van zijn klasgenootjes, de prijs uitgereikt door mevrouw Borgemeester van Terra Eelde. Hij kreeg een waardebon van € 50,- voor schoolspullen, een paashaas en paaseitjes. Met het geld wil hij een rekenmachine kopen, zodat hij niet meer alles uit z'n hoofd hoeft uit te rekenen.