Muziek bij ZINN dankzij Rotary Groningen-Oost

Groningen - Rotary Groningen-Oost adopteert 3 jaar lang een reeks klassieke concerten van Stichting Muziek in Huis in ZINN-locaties De Brink in Groningen en De Dilgt in Haren.

Het Deshima Trio trapt deze reeks zaterdag 27 februari af met een concert in De Brink.

Activiteitenprogramma

ZINN maakt zich sterk voor een goed gevuld activiteitenprogramma binnen alle ZINN-locaties. Door gewijzigde financiering komt er echter aanzienlijk minder geld vrij voor welzijnsactiviteiten. Dat vraagt om een creatieve manier van denken, werken én werven.

Rotary Groningen-Oost

Rotary Groningen-Oost vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en levert graag haar bijdrage. “Via het Jeugdsportfonds ondersteunen we honderden kinderen in de stad en we vinden het fijn om nu ook iets voor ouderen te kunnen betekenen”, stelt voorzitter Mariëlle Dellemijn van Rotary Groningen-Oost.

Geroerd door muziek

De Rotary ondersteunt ZINN niet alleen financieel, maar helpt ook tijdens de concerten. “Met muziek spreken we het gezonde deel van ál onze luisteraars aan. Want mensen zijn nooit te oud of te ziek om geroerd te worden door muziek”, weet Stichting Muziek in Huis. Het concert in De Brink op zaterdag 27 februari begint om 10.15 uur en duurt 2 keer 30 minuten.