Grote belangstelling voor open dagen Alfa-college

Groningen - De open dagen van het Alfa-college in Groningen zijn door 9000 mensen bezocht.  Alle 5 locaties in de stad Groningen trokken meer bezoekers dan vorig jaar.

Bijna 3300 potentiële studenten bezochten vrijdag en zaterdag een of meerdere locaties van het Alfa-college. Ze werden er door studenten en docenten van het Alfa-college geïnformeerd over de opleidingen.

Digitaal aanmelden

Een schot in de roos bleek de mogelijkheid voor bezoekers zich direct digitaal aan te melden voor een opleiding. Karlijn bijvooreeld nam samen met haar ouders een kijkje bij de opleiding Mediavormgever aan de Boumaboulevard. “Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en het lijkt me echt heel leuk! Ik heb me zelfs direct aangemeld voor de opleiding!”, liet zij optekenen. Ook Karlijns ouders waren enthousiast: “Dat de opleiding bij haar past is natuurlijk het belangrijkste, maar wij vinden het ook fijn om te zien dat onze dochter straks naar zó’n prachtige nieuwe school gaat!”

Studiekeuze MBO

Voor iedereen die nog twijfelt over een mbo-opleiding houdt het Alfa-college donderdag 17 maart een informatieavond Studiekeuze MBO. Deze vindt van 18.00 tot 20.30 uur plaats aan de Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen. Studenten en docenten beantwoorden hier alle vragen over alle opleidingen van het Alfa-college in Groningen.