Congres voor jeugdvoetbaltrainers op Sportpark Kardinge

Groningen - Rik Liezenga van Total Soccer Network heeft voor vrijdag 12 februari een jeugdtrainerscongres georganiseerd. Plaats van handeling is Sportpark Kardinge in Groningen.

Het congres is bedoeld voor jeugdvoetbaltrainers/ -coaches en bestuurders. Thema is: 'Opleiden van jeugdspelers, focus op winnen of ontwikkeling?'. In het programma, dat om 12.00 uur begint met een inloop-lunch, wisselen korte presentatie en demonstratietrainingen elkaar af. Hoofd jeugdopleiding Paul Raveneau van FC Groningen bij het spits af. Vervolgens vertelt Heike Aiello van Coreconnect over waarderend coachen en gaat Marleen Tromp in op de motorische leerlijnen binnen Total Soccer Method. Bastiaan Riemersma, trainer/ coach van PSV Onder 13 en coördinator van het FUNdament-project van de Eindhovenaren, en Total Soccer Method-grondlegger en VVV Venlo-hoofd jeugdopleiding Roger Bongaerts sluiten af. Zij verzorgen ook de demonstratietrainingen. Trainers met een of meerdere KNVB-trainersdiploma's verdienen 2 studiepunten met hun deelname.

Aanmelden

Deelname kost 59 euro (inclusief lunch, certificaat en digitaal naslagwerk). Studenten krijgen 10 euro korting. Aanmelden: rik@totalsoccernetwork.com.