Beatrixoord Klaverjastoernooi ook voor 29e keer succesvol

NIEBERT - Het grote Beatrixoord Klaverjastoernooi van 16 januari in wegrestaurant In de Klaver te Niebert is ook voor het 29e jaar een groot succes geworden. Er waren 152 liefhebbers op het evenement afgekomen.

De grote wisselbeker werd afgelopen zaterdag gewonnen door voetbalvereniging Helpman uit Groningen. De individuele prijs voor beste klaverjasser ging naar de heer Bos van voetbalvereniging Zuidhorn met 7611 punten. Als tweede eindigde de heer Somsen (Vrienden van Beatrixoord) met 7468 punten en derde werd mevrouw J. Feenstra (Gastspeelster voetbalvereniging Zuidhorn) met 7458 punten.

Prijzen

Dankzij de gulheid van de klaverjassers kon de organisatie de Afdeling Recreatie van Beatrixoord verblijden met twee tablets en diverse bingoprijzen ter waarde van 1100 euro. Deze werden beschikbaar gesteld door mevrouw J. Brandsma (Korfbalvereniging Sparta uit Zevenhuizen) en mevrouw W. Kuil (SC Stadspark uit Groningen). Op zaterdagmiddag 14 januari 2017 houden de Vrienden van Beatrixoord het klaverjastoernooi opnieuw. Deze dertigste editie vindt plaats op dezelfde locatie en gaat om 13.00 uur van start.