'Heel Haren Bakt' met Meester Boulanger Wilfred Haafs

Haren - Dolle pret tijdens de nieuwjaarsborrel van Stichting Haren-Haren. Op uitnodiging van Haren-Haren gaf Meester Boulanger Wilfred Haafs in Vleugel F van de Biotoop in Haren een workshop 'Kletzenbrood bakken'.

Na de uitleg van de Meester Boulanger stroopten 30 deelnemers én wethouder Mariska Sloot de mouwen op om zelf het brooddeeg te kneden en vruchten-/ notenvulling toe te voegen.

Fietsfestijn

Voorzitter Jeroen de Grijs blikte tijdens de nieuwjaarsborrel terug op 3 keer Haren - Haren, een fietsfestijn tussen Haren in Nederland en Haren in Duitsland: “We wilden iets organiseren en deelnemers vanuit Haren meenemen op een ontdekkingsreis in de regio.” Ondanks windkracht 7 in 2013, onweer in 2014 en extreme hitte in 2015 is dat gelukt.

2 juli 2016

Voor zaterdag 2 juli 2016 is de route voor de 'ontdekkingsreis' al uitgetekend. Voor een verbeteringsslag wordt de organisatie ondersteund door 2 studenten van Instituut voor Sportstudies Hanzehogeschool Groningen en gaat marketingbureau V.ND..G de beeldvorming van het internationale fietsevenement te optimaliseren.