Jubileum Open Coffee Haren!

HAREN - Open Coffee Haren bestaat 5 jaar en viert dit donderdag 17 januari met een inspiratie netwerkevenement voor en door ondernemers. Tevens is dit het afscheid van Initiatiefneemster Désirée Boerema. Zij stop met haar werkzamheden en laat Open Coffee Haren in goede handen achter van Margreet Uildriks van DaaromM! Zij trekt voortaan de kar samen met een nu nog onbekende kandidaat.

Désirée: "Ik wil heel graag heel veel andere dingen doen. Het is tijd voor nieuwe dingen. Zo wil ik mijn eigen events ontwikkelen. Open Coffee Haren goed organiseren kost veel tijd, je bent er heel actief mee bezig en moet goed samenwerken." Margreet: "Voor mij is het spannend, kijken welke kant het op gaat. Ik ga er met frisse energie tegenaan. Het openbare karakter en de laagdrempeligheid van Open Coffee Haren zijn belangrijke waarden. Graag ga ik hierbij op zoek naar vernieuwing."

Désirée: "Ik ga het zeker missen. Margreet en ik hebben veel samengewerkt, maar het contact blijft wel. We hadden altijd een fijne energie samen. Het gaf me ook altijd energie om mensen de deelnemers van Open Coffee Haren verder te helpen." Margreet: "We inspireerden elkaar! Het verbinden van mensen en het op weg helpen met hetgeen ze bezig zijn vind ik heel mooi. En wie er straks naast me staat? Dat is nog even afwachten, maar het gaat helemaal goed komen!"

Op de inspiratiebijeenkomst van 17 januari staat de kracht van het netwerken centraal en wordt gepresenteerd door Margreet Uildriks en Désirée Boerema. Zij presenteren en begeleiden ook enkele onderdelen. Daarnaast zijn er verschillende ondernemers zijn die hun kennis en ervaring delen. Meer informatie over deze dag en de sprekers vind je op de site van Open Coffee Haren, aanmelden voor deze speciale jubileumviering ook via www.opencoffeeharen.nl.