Wat wint Glimmen per meespelend lot in de Postcode Loterij?

GLIMMEN - Het parkeerterrein van VV Glimmen is vrijdag 4 januari toneel van het door de Postcode Loterij georganiseerde Kanjerfeest.

Tijdens dit feest, met optredens van meer Jeroen van der Boom en Anita Meyer, maakt de Postcode Loterij wat Glimmen wint per meespelend lot.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld presenteert het Kanjerfeest.

PostcodeKanjer

Op nieuwjaarsdag viel de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro op de postcode 9756 AK in het Groningse Glimmen. 5 deelnemers met de winnende postcode verdeelden 26,95 miljoen euro. Zij zijn in 1 klap multimiljonair.

De andere helft van de PostcodeKanjer wordt verdeeld onder alle andere deelnemers die meespelen in het winnende postcodegebied 9756.

Verdeling van de prijzen

De verdeling van de 26,95 miljoen euro is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd.

Hoe langer een lot meespeelde in 2018, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.

Kanjerfeest

Het Kanjerfeest begint om 16.40 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het feestterrein gaat om 16.15 uur open. Alle inwoners uit Glimmen zijn welkom. Entree: gratis.

De onthulling van het gewonnen bedrag is live te zien in het televisieprogramma 5 Uur Live, van 17.00 tot 18.00 uur op RTL 4.