Meten is weten - Open Dag Sportcentrum Energy

HAREN - Gezond het nieuwe jaar starten. Dat is wat we allemaal wel willen. Maar we weten ook allemaal; we moeten er iets voor doen. Om écht aan de slag te gaan met gezondheid kunnen we niet zonder eerst inzicht te krijgen in hoe het nu met je gaat. Daarbij is er een plan, de juiste ondersteuning én een flinke dosis commitment nodig. Goed nieuws: op zaterdag 5 januari gaat Sportcentrum Energy samen met jou aan de slag om je meer inzicht te geven in je gezondheid. Want: Meten is Weten!

Open Dag

Tijdens de open dag op 5 januari kun je aan de slag met het krijgen van inzicht in jouw gezondheid. Ons team staat die dag voor je klaar om met je mee te kijken op het gebied van beweging, voeding, leefstijl en suppletie. Maar ook is er speciale aandacht voor ons grootste orgaan; de huid. Met diverse testen kunnen we je een beeld geven van de conditie van je huid en je algehele lichamelijke conditie. Maar ook testen we de mate van laaggradige ontstekingen in je bloed die voor allerlei klachten kunnen zorgen. We vertellen je er graag meer over zodat je jouw vertrekpunt voor 2019 helder hebt. Je gaat naar huis met inzicht in jouw gezondheid én een aantal waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil je weten hoe gezond jij eigenlijk bent? Kom dan zeker naar de open dag. Laat jezelf testen en maak vanuit hier nieuwe keuzes voor het komende jaar.

Aan deze dag werken mee: fysiotherapie Roelien van Wester en diëtiste Jessica de Boer beide van Balanza. Wendy Berends Expert huidspecialist Treatment Company, Esther Oldenburger DoTERRA en kinesiologie van Praktijk Majime, Ingrid Schoonveld en Tineke Berends van Eqology. Naast het meten van jouw gezondheid kun je meedoen aan de ‘30 minuten open lessen’. Bijvoorbeeld met o.a de nieuwe tool; The Freestyler board.

Je bent welkom op zaterdag 5 januari van 11:00 uur tot 16:00 uur bij sportcentrum Energy aan de Hortuslaan 3A in Haren.