Buurkracht Oosterhaar presenteert zich in KlusWijs

HAREN - Buurtkracht Oosterhaar presenteert zich vrijdag 14 december aan het Harener publiek. Plaats van handeling is doe-het-zelf winkel KlusWijs in Haren.

Buurkracht Oosterhaar is een organisatie van bewoners gericht op het bevorderen van energiebesparing. Vrijdag 14 december laten leden van 13.30 tot 16.30 uur vanuit een kraam in de doe-het-zelf winkel zien hoe op een eenvoudige manier energie bespaard kan worden.

Voor wie de ambitie heeft gasvrij of gasarm te wonen maar niet weet waar te beginnen, is een stappenplan aanwezig.

Informatie

Buurtkracht Oosterhaar geeft verder informatie over de collectieve inkoop van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen via Groningen woont Slim, heeft folders van het zonne-energieproject op het gebouw van KlusWijs en geeft informatie over Polycultuur Zonnepark De Mikkelhorst.

Bezoekers kunnen voor alle mogelijke vragen terecht bij de kraam van Buurtkracht Oosterhaar. Wat het team niet weet, wordt uitgezocht.

Onafhankelijk

Overigens wenst Buurkracht te benadrukken niet commercieel verbonden te zijn aan KlusWijs of welk ander bedrijf dan ook. „De kracht van de organisatie is het geven van onafhankelijke informatie en advies aan de medeburger.”

Meer informatie: buurkrachtoosterhaar@gmail.com of 06-22374810.